• {{passengers.adults}} {{ passengers.adults === '1' ? 'Vuxen' : 'Vuxna' }}
  • {{passengers.adults != '0' ? ', ' : ''}} {{passengers.children}} Barn (2-11 år)
  • , {{passengers.infants}} Spädbarn (0-23 mån)
  • {{passengers.youths}} {{ passengers.youths === '1' ? 'Ungdom (12 - 25 år)' : 'Ungdomar (12 - 25 år)' }}
  • {{passengers.seniors}} {{ passengers.seniors === '1' ? 'Senior (65 år eller äldre)' : 'Seniorer (65 år eller äldre)' }}
  • {{passengers.students}} {{ passengers.students === '1' ? 'Studenter' : 'Studenter' }}

Max antal passagerare i en bokning

Vi lyfter Skåne

Air Skåne, som ingår i Air Leap gillar möten. Möten med dig ombord, när du checkar in, på nätverksträffen eller evenemanget. Vi brinner för att utveckla de regioner vi bor och verkar i och vi vill göra det lokalt och med stor närvaro och vi vill finnas där när du behöver oss. Det finns ett ord som bäst beskriver vad vi hoppas att du känner när du träffar oss. Omtanke. Omtanke om regioner, omtanke om dig, omtanke för vår gemensamma utveckling och hållbarhet.

Air Leap startade flyga i oktober och vi lanserade snabbt ett antal destinationer i Norden och utvecklingen var positiv. När pandemin tog ett hårt grepp över världen i början på 2020 så minskade antalet resenärer drastiskt och många flygbolag slutade att flyga. Air Leap har under hela pandemin enträget flugit vidare som ett av få bolag i Sverige. Under februari 2021 lanserades det fyra lokala varumärken i Sverige, Air Gotland, Air Skåne Malmö, Air Halland samt Air Skåne Ängelholm/ Helsingborg i syfte att ytterligare stärka den lokala närvaron och för en återstart i de regioner vi verkar i.

Vi flyger idag på totalt 13 destinationer i Norden där Bromma är vårt nav när det gäller inrikestrafik i Sverige och till och från Bromma så trafikerar vi Visby, Malmö, Halmstad samt Ängelholm/ Helsingborg. Dessutom flyger vi från Arlanda till Örnsköldsvik, Mariehamn och från Mariehamn vidare till Åbo. Från Oslo flyger vi till Röros och Örland.

Välkomna ombord, tillsammans utvecklar vi Skåne!